Kunstgras leggen, plaatsen of ophalen.

Onderhoud

onderhoud van uw kunstgras

Kunstgras is een duurzaam product en heeft weinig onderhoud nodig. Let er wel op dat het kunstgras niet wordt verwaarloosd, daardoor zal het kunstgras snel in kwaliteit afnemen. Er zijn een aantal klusjes die u moet uitvoeren om het kunstgras in goede staat te houden.

Kunstgras vegen

Veeg regelmatig het kunstgras zodat alle rommel die op het gazon waait verdwijnt. Bladeren, rommel en speelgoed, laat het niet eeuwig liggen op het kunstgras, daardoor gaat het kunstgras plat liggen en zal de kwaliteit afnemen.

Let op! Gebruik nooit een hogedrukspuit bij het schoonmaken van het kunstgras, de kracht van een hogedrukspuit kan ervoor zorgen dat er putten en verzakkingen in het zandbed ontstaan.

Kunstgras borstelen

Kunstgras borstelen Specialisten kunnen ook uw gazon borstelen. Dit gebeurt met machines die het kunstgras opborstelen, hiermee worden alle kunstgrassprieten gereinigd, omhoog gezet en worden verstoppingen in het kunstgras verwijderd. De specialist kan bij dit onderhoud ook zien of er nog andere maatregelen nodig zijn om het kunstgras te onderhouden. Het aanvullen met zand of rubber, schade herstellen of kleine oneffenheden kunnen dan verholpen worden.Inloggen